miercuri, 4 noiembrie 2015

Club Colectiv

Situatia de fapt de la Clubul Colectiv a produs efecte juridice, politice si sociale.
Pentru mine, Colectiv inseamna trezire, inseamna evolutie sociala, inseamna ca forta democratiei chiar sta in popor. Colectiv inseamna simpatie, solidaritate, revolutie, libertate de exprimare, vot fara alegeri.
Sa votezi, intre alegeri, ca nu mai vrei corupti, inculti, incapabili, mincinosi inseamna demos kratos in adevaratul sau sens initial.
A fost un adevarat vot negativ dat nu puterii, ci modului de a gandi actual. Un vot negativ la adresa celor care inca mai cred ca merge si-asa. Un vot negativ la serviciile proaste dintr-o tara in curs de dezvoltare.
Atitudinea asta o vad ca o manifestare de cultura si ca un mod de autoeducare a unei natii care nu are o educatie decent elaborata la nivel national. O vad ca o autoinsanatosire a stimei de sine a unui popor care nu merge la psiholog.

Bravo, romani! 

UPDATEO avalansa de vorbe goale la conferinta de presa a PNL. Au sarit ca necrofagii pe hoitul care inca n-a atins pamantul in cadere... n-au priceput nimic.

UPDATE: Da, o adevarata revolutie sociala, o atitudine luata pentru nevoia de schimbare. Veniti in Piata Universitatii, vom fi acolo!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu